Traflux: de specialist van Limburg in ondergrondse afvalsystemen

30 jaar ondergrondse afvalinzameling - ervaring die telt

TRAFLUX beschikt over jarenlange ervaring op vlak van ondergrondse afvalinameling. Het in het Limburgse Houthalen gevestigde Traflux, is echter niet een strikte afvalinzamelaar, maar staat voor een service-apparaat dat geheel ten dienste van de klant staat. Het is een totaalconcept dat er voor zorgt dat uw afval –voor u– geen probleem meer vormt. 

Afvalinzameling en recyclage is een totaalconcept!

Vroeger organiseerde men de afvalinzameling vooral om bedrijven en gezinnen van hun afval te ontdoen. Tegenwoordig is afval een nieuwe grondstof geworden. Deze nieuwe grondstof moet zorgvuldig en met de nodige expertise opgehaald worden. Traflux heeft deze expertise in huis! Traflux opereert vanuit het hartje van Limburg en is gespecialiseerd in alle aspecten van moderne afvalinzameling. Om u de meest geschikte service aan te bieden, beschikt Traflux over meerdere troeven. Zo kan Traflux aan elke klant een totaalconcept én op maat aanbieden.

Om aan al deze vereisten te voldoen, is Traflux verdeler van de beste systemen die er op de markt te vinden zijn. Daarnaast onderzoekt en creëert Traflux ook nieuwe systemen of worden nieuwe technieken toegepast in bestaande systemen.

Traflux is o.a. verdeler van: Zweva, Pillar en Cimol

Bij Traflux staat de klant centraal

Kiest u voor Traflux, dan kiest u voor een totaalconcept: assembleren, plaatsen, ledigen, onderhouden én adviseren ...

Voor uw afvalbeheer heeft u aan Traflux een solide partner. We helpen u milieu- én kostenbesparend om te springen met afval. Goed voor de natuur én voor uw budget. Want beter sorteren betekent meer besparen. Zeker bij Traflux! Bij Traflux staat de klant centraal. De aanpak op maat is voor iedereen een groot pluspunt. De afvalsituatie is immers voor iedereen net iets anders. Daarom kiezen we voor een persoonlijk benadering en zoeken we samen naar een oplossing op maat. 

De opgebouwde expertise maakt het verschil

Door de jarenlange ervaring beschikt TRAFLUX over een berg expertise en know-how betreffende tijdelijke stockering en ophaling van allerlei soorten afval. Dit kan variëren van papier/karton, PMD, glas tot eventueel specifieke afvalsoorten. De opgebouwde kennis investeert Traflux in het verder ontwikkelen en optimaliseren van de aangeboden producten en service. 

Alles onder één dak

De verkoop, aanvraag tot lediging, de coördinatie gebeuren volledig in huis. Klanten genieten zo mee van de ‘korte-lijn’-informatie. Daarenboven ontwikkelt Traflux zelf enkel van zijn producten, zoals o.a. de Z-bin en de Pillar-containers. De in het verleden opgebouwde ervaringen vloeit zo via Traflux terug in zijn producten. 

Traflux' unieke service

Onze ophalers krijgen zeer nauwkeurige instructies betreffende de lediging. Dit houdt ook in dat een ledigingsopdracht er tevens in bestaat dat de afvalcontainer aan een korte controle wordt ondergaan. Indien er slijtage of kapotte onderdelen worden aangetroffen, dan worden deze aan de dispatching gerapporteerd en zo spoedig mogelijk hersteld. Zo blijft uw container in beste toestand en kan u er vele jaren van genieten.