QUESTIONS?
011 51 62 70

Afvalcontainers Vlaams-Brabant en Brussel

Gevestigd in Vlaams-Brabant of Brussel? Ben je op zoek naar een rolcontainer  voor een supermarkt, school, kapperszaak of restaurant?  Of ben je logistiek verantwoordelijk voor een woonzorgcentrum of een kantorencomplex? Misschien ben je fan van onze semi-ondergrondse container? Weet één ding: de mogelijkheden bij Traflux zijn eindeloos. Het bijzondere is dat Traflux de perfecte container kan plaatsen in elke specifieke omgeving. Niet voor niets is ons motto: de juiste container op de juiste plaats!

Wij produceren niet alleen deze containers maar wij installeren, ledigen en reinigen deze ook. Dat is zo uniek aan ons concept. Wij doen dit alles aan zeer concurrentiële prijzen.

Is je zaak gevestigd te Brussel of Vlaams-Brabant?

Een rolcontainer kan een erg handige oplossing zijn voor je afval. Deze is immers vlug leverbaar en bestaat in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L. Daarenboven zijn ze makkelijk verplaatsbaar maar zijn toch uit stevig materiaal vervaardigd, met andere woorden ze kunnen tegen een stootje. Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT.

Lees meer

Ontdek de voordelen van een semi-ondergrondse container!

De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Superhygiënisch zou ik zeggen! Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt worden volgens je eigen smaak en behoefte. Daarenboven wordt er met erg duurzame materialen gewerkt. Gebruiksvriendelijker dan deze container zal je niet vlug vinden!

Lees meer

Deze bedrijven kozen voor Traflux!