VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers West-Vlaanderen

Gevestigd in West-Vlaanderen? Ben je op zoek naar een rolcontainer  voor een supermarkt, school, kapperszaak of restaurant?  Of ben je logistiek verantwoordelijk voor een woonzorgcentrum of een kantorencomplex? Misschien ben je fan van onze semi-ondergrondse container? Weet één ding: de mogelijkheden bij Traflux zijn eindeloos. Het bijzondere is dat Traflux de perfecte container kan plaatsen in elke specifieke omgeving. Niet voor niets is ons motto: de juiste container op de juiste plaats!

Wij produceren niet alleen deze containers maar wij installeren, ledigen en reinigen deze ook. Dat is zo uniek aan ons concept. Wij doen dit alles aan zeer concurrentiële prijzen.

Is je zaak gevestigd in West-Vlaanderen?

Een rolcontainer kan een erg handige oplossing zijn voor je afval. Deze is immers vlug leverbaar en bestaat in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L. Daarenboven zijn ze makkelijk verplaatsbaar maar zijn toch uit stevig materiaal vervaardigd, met andere woorden ze kunnen tegen een stootje. Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT.

Ontdek de voordelen van een semi-ondergrondse container!

De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Superhygiënisch zou ik zeggen! Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt

worden volgens je eigen smaak en behoefte. Daarenboven wordt er met erg duurzame materialen gewerkt. Gebruiksvriendelijker dan deze container zal je niet vlug vinden!

Deze bedrijven kozen voor Traflux afvalverwerking

Domein Bokrijk (Provincie Limburg)

Bokrijk: al meer dan 20 jaar trendsetter op gebied van afvalmanagement!

Bokrijk, met haar rijke geschiedenis, is al meer dan 20 jaar klant bij Traflux en was bijgevolg een echte "trendsetter". Destijds geloofden ze al in ons product en het vernieuwde concept van de semi-ondergrondse container. Voor heel het domein werd gekozen voor verschillende volumes: semi-ondergronse ZBins en het kleinere broertje : de mini ZBins. Ook de ledigingen worden door Traflux gedaan.

Recent werd er een rebranding doorgevoerd over de totaliteit van deze containers.

Restaurant Conviva (Ternat)

Restaurant Conviva was meteen overtuigd van de aanschaf van het semi-ondergondse systeem

Met ons restaurant opteerden we voor 2 semi-ondergrondse containers. Deze containers zijn immers zichtbaar voor de klanten en daarom houden we het graag proper!  Er kan ook enorm veel afval in zulk een container wat op zich ook al een groot voordeel is

Hygea, de intercommunale voor milieubeheer van 24 gemeentes in de streek Mons-Borinage-Centrum (Mons)

In 2021 heeft Hygea 200 semi-ondergrondse containers 5000L besteld met badge-systeem.Tegen 2030 zal het hele Hygea gebied uitgerust zijn met deze inleverpunten bestemd voor restafval

Het badgesysteem (pre-paid) is bijzonder geschikt voor ons gebruik. De burger kan immers zijn badge opladen met zoveel credits als hij wil via een webplatform. Wij van onze kant, kunnen heel eenvoudig en op afstand een bepaalde badge crediteren.
Bovendien kunnen wij dankzij beheer op afstand een overzicht krijgen van de vullingsgraad van onze verschillende toestellen.