VRAGEN? BEL
011 51 62 70

En wat te denken van een semi-ondergrondse container?

Wel, laten we gewoon eerst samen de grootste troeven belichten:

- Kostenbesparend

Doordat 2/3 van deze container ondergronds is ingegraven, kan er heel wat afval worden gestockeerd. Hierdoor bespaar je natuurlijk enorm op de kosten, waardoor er minder frequent moet geledigd worden.

- De beste materiaalkeuze

De container is vervaardigd uit stevige kunststof en is hittebestendig. De ton zelf is naadloos en heeft een speciaal productieproces ondergaan. Verder gebruiken we milieuvriendelijke materialen.

- Esthetisch

Vooreerst is er natuurlijk het aantrekkelijk design waarbij dat je de afwerking kan kiezen volgens eigen smaak en behoefte. Houtafwerking voor een meer natuurlijke omgeving, composiet voor een meer industriële omgeving, enz.De inwerpopening is volledig geïntegreerd in het deksel.

- Gebruiksvriendelijk en hygiënisch

Door de ergonomische handgreep van het inwerpdeksel, kan er makkelijk afval in gedeponeerd worden. Door de automatische dichtklicking van het deksel, wordt de container goed afgesloten, waardoor de geurhinder tot een minimum is beperkt.

Door een aangepast gasveersysteem, kan de chauffeur makkelijk de draagzak uit de container hijsen.

Verschillende volumes zijn mogelijk: 5000L, 3000L, 1500L.

Registreer je afval met een trommeldeksel

Het voordeel van een trommeldeksel is dat het afval op deze manier geregistreerd wordt en aangeeft wat de vulgraad is. De gebruikers hanteren ofwel een badge ofwel een muntsysteem.

Mini-ZBin: de mini versie!

De ZBin container heeft ook een mini uitvoering namelijk de mini-ZBin. Raadpleeg onze website voor meer info: https://www.traflux.be/nl/product/de-mini-zbin-met-maximum-mogelijkheden.

De productie van al onze afvalcontainers gebeurt volledig lokaal en bijgevolg is dit een 100% Belgisch product.

Interesse? Laat je afval onder de loep nemen door ons team van professionals. Zij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Contacteer ons via sales@traflux.be voor een vrijblijvende offerte.