VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Vacature Operations Manager

Vacature Operations Manager

Traflux maakt deel uit van Group Stemol. We zijn specialist in afvalbehandeling. Zo  ontwikkelen, produceren, verkopen, verhuren, plaatsten, herstellen en reinigen we ondergrondse afvalcontainers. We zijn bekend met alle soorten afval gaande van restaval tot PMD, glas, GFT, etc. Dit alles doen we volledig in eigen beheer.

We zetten in op professionaliteit en innovatie.
Met onze jarenlang opgebouwde kennis onderscheiden we ons in de markt. We werken dan ook met superieure materialen, de modernste containers en vooruitstrevende technieken in afvalophaling.
 

We zijn op zoek naar een Operations manager die kan meewerken aan de verdere uitbouw en professionalisering van onze mooie organisatie.

Wat houdt deze rol in?

De operations manager die we zoeken is sterk in het objectiveren, stroomlijnen en structureren van de dagelijkse operaties van de verschillende afdelingen (planning/dispatching, vrachtwagenpark, transport, etc).

Als operations manager ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse performantie van de afdelingen. Je zorgt voor aansturing, motivering, ondersteuning en opvolging van het team. Je bewaakt en garandeert de kwaliteit van de dienstverlening en je houdt daarbij een scherp oog op de veiligheid. Op regelmatige tijdstippen rapporteer je aan de directie en stuur je bij waar nodig.

Je bent sterk in het opzetten, uitbouwen en optimaliseren van structuren. Je doet continu suggesties om verschillende facetten (personeel, systemen, werktools, partnerships en processen) binnen de organisatie te optimaliseren.

Daarnaast ben je sterk in verbinden en kan je een sterke cross-departementale samenwerking opzetten. Je evalueert de projectwerking, zorgt voor de juiste communicatie (-kanalen). Je stelt procedures en afspraken op die deze samenwerking ten goede komen.

Tenslotte werk je mee aan de strategie van de organisatie. Je legt, in samenspraak met de directie, doelstellingen vast, je wijst budgetten toe en je staat in voor budgetopvolging.

Wie ben jij?

  •  Je hebt een proven track record in het optimaliseren van bedrijfsprocessen.
  • Je hebt een masterdenkniveau.
  • Je bent zeer sterk gericht op verbinding en people management.
  • Sectorkennis (transport) en -ervaring zijn een troef.
  • Je communicatiestijl is constructief, verbindend en diplomatisch.
  • Je hebt een sterk helikopterzicht  en je denk in oplossingen ipv problemen.
  • Je bent hands-on en pragmatisch ingesteld maar je bent het gewend om op strategisch niveau te werken.
  • Je bent sterk in talen (NL-FR-ENG)

Wat mag jij verwachten?

Je mag een aantrekkelijk salarispakket met uitgebreid gamma aan extralegale voordelen tegenover deze functie zetten.
Je komt terecht in een warme KMO waar eendracht en teamspirit troef zijn. Daarbij ga je meewerken aan het verder uittekenen van de blauwdruk van deze mooie organisatie.