VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers Antwerpen

Gevestigd in Antwerpen? Ben je op zoek naar een rolcontainer voor een supermarkt, school, kapperszaak?  Of ben je logistiek verantwoordelijk voor een woonzorgcentrum of een kantorencomplex? Misschien ben je fan van onze semi-ondergrondse container? Weet één ding: de mogelijkheden bij Traflux zijn eindeloos. Het bijzondere is dat Traflux de perfecte container kan plaatsen in elke specifieke omgeving. Niet voor niets is ons motto: de juiste container op de juiste plaats!

Wij produceren niet alleen deze containers maar wij installeren, ledigen en reinigen deze ook. Dat is zo uniek aan ons concept. Wij doen dit alles aan zeer concurrentiële prijzen

Is je zaak gevestigd in Antwerpen?

Een rolcontainer kan een erg handige oplossing zijn voor je afval. Deze is immers vlug leverbaar en bestaat in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L. Daarenboven zijn ze makkelijk verplaatsbaar maar zijn toch uit stevig materiaal vervaardigd, met andere woorden ze kunnen tegen een stootje. Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT.

bovengrondse afvalcontainer van Traflux in Antwerpen

Ontdek de voordelen van een semi-ondergrondse container?

De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt

worden volgens de smaak en de behoefte van elke klant. Daarenboven wordt er met erg duurzame materialen gewerkt. Gebruiksvriendelijker dan deze container zal je niet vlug vinden!

Lees meer

Zij kozen voor Traflux

Zorgbedrijf Achtkanter : van rolco's naar semi-ondergrondse containers (Avelgem)

Naar hygiënische oplossing met lager kostenplaatje

Zorgbedrijf, Ubuntu-Achtkanter, zet zich in voor mensen met een beperking.

De grote troef is het zelfsluitend slot waardoor enkel hun eigen mensen afval kunnen deponeren in de containers. Hierdoor krijgen sluikstorters geen kans!

Naast de superhygiënische oplossing van de ZBin vinden ze het erg prettig samenwerken met Traflux.

Immers.... hebben ze een vraag, dan staat er wel altijd iemand klaar bij Traflux....