Image
Traflux over ons

Over ons

Traflux is een familiebedrijf dat sinds 1994 pioniert in innovatieve afvaloplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Houthalen-Helchteren zijn we actief in heel België, maar je ontdekt onze innovatieve afvalcontainers ook in +30 landen wereldwijd. Kortom, jouw afval is onze passie.

Traflux is een warme KMO.
En zo gaan we ook om met onze klanten

 • Het hoofdkantoor van Traflux ligt in Houthalen-Helchteren. Daarnaast beschikken we over stelplaatsen, verspreid over heel België. Onze vrachtwagens staan dus altijd dicht in de buurt, om in een vingerknip je container te ledigen.
 • We produceren onze eigen semi-ondergrondse Z-Bin containers, een op en top Belgisch product.
 • Vergeet massaproductie: Traflux biedt een oplossing op maat. Als klant ben je bij ons geen nummer.

Traflux, een bedrijf met roots in 1994, bulkt van de ervaring in (semi-ondergrondse) afvalcontainers

 • We beschikken over een jarenlang opgebouwde kennis van productie, plaatsing en lediging (Traflux maakt deel uit van Group Stemol).
 • Onze mensen zijn vertrouwd met alle soorten afval (restafval, papier & karton, PMD, glas, GFT en andere afvalstromen).

Traflux is een vernieuwende en ondernemende challenger

 • We werken met superieure materialen, de modernste containers en vooruitstrevende technieken in afvalophaling. Zo beantwoordt onze Z-Bin als enige Belgische afvalcontainer aan de Europese EN 13071-norm. 
 • Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en pro-actief. 
 • De afvalophaling gebeurt met moderne vrachtwagens, volledig uitgerust met de nieuwste technieken. 
 • Het afval wordt gewogen via een automatisch computergestuurd systeem. Zo garandeert Traflux transparantie in facturatie: je betaalt enkel voor het afval dat we ophalen. 
   

Wist je dat afvalcontainers van eigen merken ledigen, reinigen en herstellen, maar ook van andere merken (o.a. Molok, Vconsyst, Be-Low, Engels).

Het Traflux DNA

T

Teamwork: als één team hebben we respect voor elkaar en voor onze klanten. En helpen waar we kunnen.

R

Resultaat: wij zijn efficiënt en resultaatgericht. Ons gezond ondernemerschap heeft ons gebracht waar we nu zijn en zal ons ook in de toekomst leiden.

A

Authentiek: onze bedrijfscultuur is familiaal, oprecht en betrouwbaar. We blijven trouw aan wie we zijn, wat ons onderscheidt.

F

Flexibiliteit: wij bieden advies op maat en stellen de klant centraal. Onze afvaloplossingen zijn divers en we helpen elkaar deze te realiseren.

L

Loyaliteit: we zijn toegewijd, zorgzaam en nemen ownership voor onze verantwoordelijkheden. Dat maakt ons tot een loyale partner voor klanten, dealers en medewerkers.

U

Uniek: iedere collega is uniek met zijn of haar eigen kwaliteiten. Dat maakt ons als team sterker. Bovendien onderscheiden wij ons door onze unieke producten, ons 'made in Belgium'-label en onze voortdurende ontwikkeling.

X

X-factor: wij zijn trendsetters en onze producten getuigen daarvan. We omarmen creativiteit in alles wat we doen en streven naar schoonheid in onze producten en diensten.

Onze geschiedenis

Focuspunt voorbeeldafbeelding

VRAGEN OVER ONZE AFVALOPLOSSINGEN?

Neem gerust contact met ons op voor meer info

CONTACT