Image
Referenties Traflux

Referenties

Van bedrijven, zorgsector, retail, horeca, gemeentes en steden en nog veel meer: hieronder ontdek je onze referenties.

Velodroom (Heusden-Zolder)

8 ZBin semi-ondergrondse containers van Traflux zorgen voor een efficiënt afvalmanagement.

”Door de grotere volumes besparen we heel wat ritten uit in vergelijking met andere types afvalcontainers. De ervaren chauffeurs van Traflux reinigen de containers indien nodig en doen herstellingen. Op vlak van afval sprint de Velodroom dus alvast als eerste over de finish”

Velodroom (Heusden-Zolder)

Zorgbedrijf Achtkanter (Avelgem)

Zorgbedrijf Achtkanter zet zich in voor mensen met een beperking. Semi-ondergrondse containers betekent een hygiënische oplossing tegen lagere kosten.

De grote troef is het zelfsluitend slot waardoor enkel eigen mensen afval kunnen deponeren in de containers. Hierdoor krijgen sluikstorters geen kans! Naast de superhygiënische oplossing van de ZBin vinden we het erg prettig samenwerken met Traflux. Hebben we een vraag, dan staat er altijd iemand klaar om te helpen.

Zorgbedrijf Achtkanter (Avelgem)

Stad Roeselare (Compacterende afvalbak)

Lancering van een fantastisch optimalisatieproject voor openbare domeinen voor wat betreft de afvalinzameling

De Stad Roeselare wenst de afvalinzameling te optimaliseren voor alle openbare domeinen door uniforme afvalrecipiënten te plaatsen zodat de bewoners beter kunnen gesensibiliseerd worden. Deze compacterende slimme afvalbak is dan ook nog eens gebruiksvriendelijk en is een erg kostenbesparende oplossing.

Stad Roeselare (Compacterende afvalbak)

Spar Helchteren wil geen zorgen op gebied van afvalophaling (Houthalen-Helchteren)

Deze supermarkt te Houthalen koos één rolcontainer voor het restafval en één voor de etensresten

Wij als supermarkt hebben zo al genoeg om handen. Daarom willen we dat alles vlot verloopt voor wat betreft ons afval zodat we ons daar al geen zorgen over hoeven te maken. Met Traflux lukt ons dit al aardig! Zo verloopt de afvalophaling bijvoorbeeld op een vaste ophaaldag.

Spar Helchteren wil geen zorgen op gebied van afvalophaling (Houthalen-Helchteren)

AD Delhaize kiest 4 x voor semi-ondergrondse containers (Scherpenheuvel, Wezemaal, Lovenjoel en Tielt Winge)

Deze groep van AD Delhaize koos voor het semi-ondergrondse systeem op elk van haar locaties. Aan de inkomhal werd er telkens nog een mini ZBin container gezet voor de klanten

Geert Van Brussel, verantwoordelijk voor de AD Delhaize Scherpenheuvel, Wezemaal, Lovenjoel en Proxy Delhaize Tielt Winge wilde vooral een propre en duurzame oplossing voor de winkel zelf, het personeel en de klanten. De keuze viel op de ZBin, de semi-ondergrondse container van Traflux waarbij dat een opsplitsing werd gemaakt tussen een container voor het restafval enderzijds en voor de levensmiddelen en de voedselresten(swill) anderzijds.

AD Delhaize kiest 4 x voor semi-ondergrondse containers (Scherpenheuvel, Wezemaal, Lovenjoel en Tielt Winge)

Domein Bokrijk (Provincie Limburg)

Bokrijk: al meer dan 20 jaar trendsetter op gebied van afvalmanagement!

Bokrijk, met haar rijke geschiedenis, is al meer dan 20 jaar klant bij Traflux en was bijgevolg een echte "trendsetter". Destijds geloofden ze al in ons product en het vernieuwde concept van de semi-ondergrondse container. Voor heel het domein werd gekozen voor verschillende volumes: semi-ondergronse ZBins en het kleinere broertje : de mini ZBins. Ook de ledigingen worden door Traflux gedaan.

Recent werd er een rebranding doorgevoerd over de totaliteit van deze containers.

Domein Bokrijk (Provincie Limburg)

Restaurant Conviva (Ternat)

Restaurant Conviva was meteen overtuigd van de aanschaf van het semi-ondergondse systeem

Met ons restaurant opteerden we voor 2 semi-ondergrondse containers. Deze containers zijn immers zichtbaar voor de klanten en daarom houden we het graag proper! Er kan ook enorm veel afval in zulk een container wat op zich ook al een groot voordeel is

Restaurant Conviva (Ternat)

Brasserie du Lac - Groupe Van Damme (Genval)

Deze kwaliteitsbrasserie die zich in een prestigieus kader situeert heeft gekozen voor meerdere semi-ondergrondse containers in functie van het volume en type afval

Wij kozen voor Traflux wegens haar professionalisme en efficiëntie. Bovendien hebben we altijd kunnen rekenen op hun steun en begrip in moeilijke momenten (zoals bijvoorbeeld Covid-19)

Brasserie du Lac - Groupe Van Damme (Genval)

Rauw (Heusden-Zolder en Hasselt)

Restaurant Rauw opteerde, naast rolcontainers, voor het restafval voor een semi-ondergrondse container in grijs composiet

Bij de opstart van onze zaak, wisten we meteen dat we voor het systeem van een semi-ondergrondse afvalcontainer zouden kiezen. Immers geen geurhinder voor klanten en gebruiksvriendelijk voor personeel!

Rauw (Heusden-Zolder en Hasselt)

Hygea, de intercommunale voor milieubeheer van 24 gemeentes in de streek Mons-Borinage-Centrum (Mons)

In 2021 heeft Hygea 200 semi-ondergrondse containers 5000L besteld met badge-systeem.Tegen 2030 zal het hele Hygea gebied uitgerust zijn met deze inleverpunten bestemd voor restafval

Het badgesysteem (pre-paid) is bijzonder geschikt voor ons gebruik. De burger kan immers zijn badge opladen met zoveel credits als hij wil via een webplatform. Wij van onze kant, kunnen heel eenvoudig en op afstand een bepaalde badge crediteren.
Bovendien kunnen wij dankzij beheer op afstand een overzicht krijgen van de vullingsgraad van onze verschillende toestellen.

Hygea, de intercommunale voor milieubeheer van 24 gemeentes in de streek Mons-Borinage-Centrum (Mons)

Gemeente Leopoldsburg (Leopoldsburg)

Traflux 'ontzorgt' volledig deze gemeente want Leopoldsburg koos voor de all-in-1 formule van onze stadsoplossingen en liet meer dan 100 mini ZBins leveren

Wij kozen voor deze mini ZBins omdat zij mulit-inzetbaar zijn. Waar je deze ook installeert, hij komt altijd even goed tot zijn recht: afwisselend in een park, een drukke winkelstraat, een kerkhof, een centraal plein. Telkens lijkt het een andere afvalcontainer! Voor ons een echte voltreffer!

Gemeente Leopoldsburg (Leopoldsburg)

Xperience Total Heppen (Leopoldsburg)

Deze horeca klant zette de stap van rolcontainers naar semi-ondergrondse containers

Omdat we van plan waren om onze eet-en drinkgelegenheid uit te breiden zochten we een flexibele afvalpartner. We zijn we al snel overgestapt van rolcontainers naar semi-ondegrondse containers waarbij dat we kozen voor een afwerking in hout.

Traflux kwam ons tegemoet in al onze vereisten!

Xperience Total Heppen (Leopoldsburg)

Ottowash

De grootste carwashketen van België koos voor aluminium afvalcontainers die door Traflux worden geïnstalleerd. Ook de ledigingen gebeuren door Traflux.

Dankzij de snelle ledigingsservice van Traflux blijft elke carwash proper en wordt sluikstorten tegengegaan. Wij kiezen altijd voor de aluminium uitvoering. Dit past het beste bij de stijl van onze Otto Wash-keten.

Ottowash