VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers Limburg

Op zoek naar een afvalcontainer voor je bedrijf in Limburg? Mag het een rolcontainer zijn voor je supermarkt, je school, je kapperszaak? Of ben je logistiek verantwoordelijk voor een woonzorgcentrum of een kantorencomplex? Misschien ben je fan van onze semi-ondergrondse container? Weet één ding: de mogelijkheden bij Traflux zijn eindeloos. Het bijzondere is dat Traflux de perfecte container kan plaatsen in elke specifieke omgeving. Niet voor niets is ons motto: de juiste container op de juiste plaats!

Wij produceren niet alleen deze maar wij installeren, ledigen en reinigen deze ook. Dat is zo uniek aan ons concept. Wij doen dit alles aan zeer concurrentiële prijzen. En toevallig zijn wij ook gehuisvest in de leukste provincie van het land!

Een rolcontainer ideaal voor je Limburgse zaak?

Een rolcontainer kan een erg handige oplossing zijn voor je afval. Deze is immers vlug leverbaar en bestaat in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L. Daarenboven zijn ze makkelijk verplaatsbaar maar zijn toch uit stevig materiaal vervaardigd, met andere woorden ze kunnen tegen een stootje. Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT.

Lees meer
Rolcontainer

Ontdek de voordelen van een semi-ondergrondse container?

De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt worden volgens de smaak en de behoefte van elke klant. Daarenboven wordt er met erg duurzame materialen gewerkt. Gebruiksvriendelijker dan deze container zal je niet vlug vinden!

Lees meer
semi-ondergrondse ZBin
Contacteer ons

Het afval van je bedrijf even onder de loep nemen en doorlichten? Samen kijken naar het sorteringsproces?

Wilt u een gratis offerte?

Deze Limburgse instellingen kozen voor Traflux afvalverwerking

Domein Bokrijk (Provincie Limburg)

Bokrijk: al meer dan 20 jaar trendsetter op gebied van afvalmanagement!

Bokrijk, met haar rijke geschiedenis, is al meer dan 20 jaar klant bij Traflux en was bijgevolg een echte "trendsetter". Destijds geloofden ze al in ons product en het vernieuwde concept van de semi-ondergrondse container. Voor heel het domein werd gekozen voor verschillende volumes: semi-ondergronse ZBins en het kleinere broertje : de mini ZBins. Ook de ledigingen worden door Traflux gedaan.

Recent werd er een rebranding doorgevoerd over de totaliteit van deze containers.

Rauw (Heusden-Zolder en Hasselt)

Restaurant Rauw opteerde, naast rolcontainers, voor het restafval voor een semi-ondergrondse container in grijs composiet

Bij de opstart van onze zaak, wisten we meteen dat we voor het systeem van een semi-ondergrondse afvalcontainer zouden kiezen. Immers geen geurhinder voor klanten en gebruiksvriendelijk voor personeel!

Gemeente Leopoldsburg (Leopoldsburg)

Traflux 'ontzorgt' volledig deze gemeente want Leopoldsburg koos voor de all-in-1 formule van onze stadsoplossingen en liet meer dan 100 mini ZBins leveren

Wij kozen voor deze mini ZBins omdat zij mulit-inzetbaar zijn. Waar je deze ook installeert, hij komt altijd even goed tot zijn recht: afwisselend in een park, een drukke winkelstraat, een kerkhof, een centraal plein. Telkens lijkt het een andere afvalcontainer! Voor ons een echte voltreffer!