VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers Oost-Vlaanderen

Gevestigd in Oost-Vlaanderen? Ben je op zoek naar een rolcontainer  voor een supermarkt, school, kapperszaak of restaurant?  Of ben je logistiek verantwoordelijk voor een woonzorgcentrum of een kantorencomplex? Misschien ben je fan van onze semi-ondergrondse container? Weet één ding: de mogelijkheden bij Traflux zijn eindeloos. Het bijzondere is dat Traflux de perfecte container kan plaatsen in elke specifieke omgeving. Niet voor niets is ons motto: de juiste container op de juiste plaats!

Wij produceren niet alleen deze containers maar wij installeren, ledigen en reinigen deze ook. Dat is zo uniek aan ons concept. Wij doen dit alles aan zeer concurrentiële prijzen.

Is je zaak gevestigd in Oost-Vlaanderen?

Een rolcontainer kan een erg handige oplossing zijn voor je afval. Deze is immers vlug leverbaar en bestaat in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L. Daarenboven zijn ze makkelijk verplaatsbaar maar zijn toch uit stevig materiaal vervaardigd, met andere woorden ze kunnen tegen een stootje. Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT.

Lees meer

Ontdek de voordelen van een semi-ondergrondse container?

De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Superhygiënisch zou ik zeggen! Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt worden volgens je eigen smaak en behoefte. Daarenboven wordt er met erg duurzame materialen gewerkt. Gebruiksvriendelijker dan deze container zal je niet vlug vinden!

Lees meer

Zorgbedrijf Achtkanter : van rolco's naar semi-ondergrondse containers (Avelgem)

Naar hygiënische oplossing met lager kostenplaatje

Zorgbedrijf, Ubuntu-Achtkanter, zet zich in voor mensen met een beperking.

De grote troef is het zelfsluitend slot waardoor enkel hun eigen mensen afval kunnen deponeren in de containers. Hierdoor krijgen sluikstorters geen kans!

Naast de superhygiënische oplossing van de ZBin vinden ze het erg prettig samenwerken met Traflux.

Immers.... hebben ze een vraag, dan staat er wel altijd iemand klaar bij Traflux....

Spar Helchteren wil geen zorgen op gebied van afvalophaling (Houthalen-Helchteren)

Deze supermarkt te Houthalen koos één rolcontainer voor het restafval en één voor de etensresten

Wij als supermarkt hebben zo al genoeg om handen. Daarom willen we dat alles vlot verloopt voor wat betreft ons afval zodat we ons daar al geen zorgen over hoeven te maken. Met Traflux lukt ons dit al aardig! Zo verloopt de afvalophaling bijvoorbeeld op een vaste ophaaldag.

Restaurant Conviva (Ternat)

Restaurant Conviva was meteen overtuigd van de aanschaf van het semi-ondergondse systeem

Met ons restaurant opteerden we voor 2 semi-ondergrondse containers. Deze containers zijn immers zichtbaar voor de klanten en daarom houden we het graag proper!  Er kan ook enorm veel afval in zulk een container wat op zich ook al een groot voordeel is