VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers voor de zorgsector

Waarom kiezen voor Traflux?

In de zorgsector zijn er een waaier aan leefvormen mogelijk gaande van assistentiewoningen, woonzorgcentra, residenties enz. Maar allen hebben ze één gemeenschappelijk verhaal. Ze produceren erg veel afval. Daarom kan het afvalbeheer heel complex lijken. Maar niets is minder waar!  Een woonzorgcentrum bijvoorbeeld heeft grote volumes restafval maar zit ook met afval van papier- en karton, PMD, glas enz. Voeg daar nog het medisch afval aan toe! Al deze afvalfracties moeten op een veilige maar ook voordelige manier gesorteerd en opgehaald worden. Natuurlijk kan u kiezen voor een flexibele rolcontainer! Of voelt u meer voor aparte semi-ondergrondse containers waar grote volumes afval kunnen gestockeerd worden? In al deze gevallen bieden wij oplossingen aan de scherpste prijzen en begeleiden wij u in uw afvalverhaal. Traflux heeft alle service onder één dak. 

Ontdek hier de voordelen van elk systeem.

Rolcontainer

Een rolcontainer is een erg handige oplossing om het afval in te stockeren. Om een rolcontainer te huren zit u bij ons aan het juiste adres. Wij zien alleen maar voordelen:

  • Ze zijn vlug leverbaar
  • Ze bestaan in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L
  • Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en dus flexibel
  • Ze zijn uit stevig materiaal vervaardigd

Met andere woorden rolcontainers kunnen tegen een stootje! Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT, keukenafval.

Lees meer
Rolcontainers

De semi-ondergrondse container

Draagt u zorg voor een aanzienlijk aantal bedden?  Dan kan een semi-ondergrondse container (ZBin) erg nuttig zijn. Kijk even mee naar de voordelen:

  • De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. 
  • Stockage van grote volumes afval: 5000L, 3000L of 1500L
  • Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt worden volgens de smaak en de behoefte van de klant. 

Gebruiksvriendelijker dan deze container zal u niet vlug vinden!

Een woonzorgcentrum? Een onafhankelijke assistentiewoning? Eigenlijk is dat voor ons van geen belang. Wat telt is een duurzaam afvalbeheer gekoppeld aan uw specifieke situatie. Laat ons u hierbij helpen!

Lees meer
ZBin voor de zorg
Contacteer ons

Wat telt, is dat je de juiste container kiest volgens eigen behoefte.

Wilt u een gratis offerte met een vergelijkende studie?