VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers voor retail en supermarkt

Heb u een supermarkt in franchising? Of hebt u een detailhandel? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u in uw afvalverhaal. Kiest u voor een flexibele rolcontainer of voelt u meer voor een semi-ondergrondse container waar grote volumes afval kunnen gestockeerd worden? In al deze gevallen bieden wij oplossingen aan de scherpste prijzen. Ook duurzaamheid verdient uw aandacht want dit is het onderwerp dat veel van uw klanten bezighoudt. Verder begeleiden wij u in het proces naar een optimale sortering door uw afval onder de loep te nemen en door te lichten. Ontdek de verschillende mogelijkheden:

Is een rolcontainer ideaal voor uw zaak?

Een rolcontainer is een erg handige oplossing voor uw afval. Deze is immers vlug leverbaar en bestaat in verschillende volumes: 120L-240L-660L-1100L. Daarenboven zijn ze makkelijk verplaatsbaar maar zijn toch uit stevig materiaal vervaardigd, met andere woorden ze kunnen tegen een stootje. Sluikstorters krijgen geen kans door het gemonteerde slot. Rolcontainers kunnen voor alle afvalfracties gebruikt worden: restafval, PMD, Glas, Papier, GFT.

Lees meer
Rolcontainers Spar

Of heeft een semi-ondergrondse container meer voordelen?

De grote troef van de semi-ondergrondse ZBin is dat deze kostenbesparend is. Immers het grootste deel van het afval wordt ondergronds opgeslagen. Hierdoor moet de container minder vaak geledigd worden. Een ander voordeel is dat deze semi-ondergrondse container helemaal kan afgewerkt worden volgens de smaak en de behoefte van elke supermarkt. Gebruiksvriendelijker dan deze container zal u niet vlug vinden!

Lees meer
semi-ondergrondse container
Contacteer ons!

Een grote supermarkt? Een kleine detailhandel? Eigenlijk is dat voor ons van geen belang. Wat telt, is dat u de juiste container kiest volgens de hoeveelheid afval die er geproduceerd wordt. Het unieke aan Traflux is dat u al deze expertise kan terugvinden onder één dak.

Wilt u een gratis offerte met een vergelijkende studie?

Deze supermarkten kozen voor de afvalwerking van Traflux

Spar Helchteren wil geen zorgen op gebied van afvalophaling (Houthalen-Helchteren)

Deze supermarkt te Houthalen koos één rolcontainer voor het restafval en één voor de etensresten

Wij als supermarkt hebben zo al genoeg om handen. Daarom willen we dat alles vlot verloopt voor wat betreft ons afval zodat we ons daar al geen zorgen over hoeven te maken. Met Traflux lukt ons dit al aardig! Zo verloopt de afvalophaling bijvoorbeeld op een vaste ophaaldag.

AD Delhaize kiest 4 x voor semi-ondergrondse containers (Scherpenheuvel, Wezemaal, Lovenjoel en Tielt Winge)

Deze groep van AD Delhaize koos voor het semi-ondergrondse systeem op elk van haar locaties. Aan de inkomhal werd er telkens nog een mini ZBin container gezet voor de klanten

Geert Van Brussel, verantwoordelijk voor de AD Delhaize Scherpenheuvel, Wezemaal, Lovenjoel en Proxy Delhaize Tielt Winge wilde vooral een propre en duurzame oplossing voor de winkel zelf, het personeel en de klanten. De keuze viel op de ZBin, de semi-ondergrondse container van Traflux waarbij dat een opsplitsing werd gemaakt tussen een container voor het restafval enderzijds en voor de levensmiddelen en de voedselresten(swill) anderzijds.