VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Referenties

Ottowash

De grootste carwashketen van België koos voor aluminium afvalcontainers die door Traflux worden geïnstalleerd. Ook de ledigingen gebeuren door Traflux.

Dankzij de snelle ledigingsservice van Traflux blijft elke carwash proper en wordt sluikstorten tegengegaan. Wij kiezen altijd voor de aluminium uitvoering. Dit past het beste bij de stijl van onze Otto Wash-keten.

Xperience Total Heppen (Leopoldsburg)

Deze horeca klant opteerde voor de flexibiliteit die een rolcontainer biedt

Omdat we van plan waren om onze eet-en drinkgelegenheid uit te breiden zochten we een flexibele afvalpartner. We wensten immers rolcontainers om ons restafval, PMD en glas in te stockeren waarbij dat deze ook nog makkelijk te hanteren moesten zijn om ons magazijn in en uit te rijden.

Traflux kwam ons tegemoet in deze flexibele vereisten als Limburg bedrijf!

Gemeente Leopoldsburg (Leopoldsburg)

Traflux 'ontzorgt' volledig deze gemeente want Leopoldsburg koos voor de all-in-1 formule van onze stadsoplossingen en liet meer dan 100 mini ZBins leveren

Wij kozen voor deze mini ZBins omdat zij mulit-inzetbaar zijn. Waar je deze ook installeert, hij komt altijd even goed tot zijn recht: afwisselend in een park, een drukke winkelstraat, een kerkhof, een centraal plein. Telkens lijkt het een andere afvalcontainer! Voor ons een echte voltreffer!

Infano

Een ophaalpartner die voor elke locatie een aangepast voorstel heeft

Rauw (Heusden-Zolder)

Rauw opteerde voor hun restafval voor een semi-ondergrondse container in composiet

Bij de opstart van onze zaak, wisten we meteen dat we voor het systeem van een semi-ondergrondse afvalcontainer zouden kiezen. Immers geen geurhinder voor klanten en gebruiksvriendelijk voor personeel!

Brasserie du Lac - Groupe Van Damme (Genval)

Deze kwaliteitsbrasserie die zich in een prestigieus kader situeert heeft gekozen voor meerdere semi-ondergrondse containers in functie van het volume en type afval

Wij kozen voor Traflux wegens haar professionalisme en efficiëntie. Bovendien hebben we altijd kunnen rekenen op hun steun en begrip in moeilijke momenten (zoals bijvoorbeeld Covid-19)

Restaurant Conviva (Ternat)

Restaurant Conviva was meteen overtuigd van de aanschaf van het semi-ondergondse systeem

Met ons restaurant opteerden we voor 2 semi-ondergrondse containers. Deze containers zijn immers zichtbaar voor de klanten en daarom houden we het graag proper!  Er kan ook enorm veel afval in zulk een container wat op zich ook al een groot voordeel is

Domein Bokrijk (Provincie Limburg)

Bokrijk: al meer dan 20 jaar trendsetter op gebied van afvalmanagement!

Bokrijk, met haar rijke geschiedenis, is al meer dan 20 jaar klant bij Traflux en was bijgevolg een echte "trendsetter". Destijds geloofden ze al in ons product en het vernieuwde concept van de semi-ondergrondse container. Voor heel het domein werd gekozen voor verschillende volumes: semi-ondergronse ZBins en het kleinere broertje : de mini ZBins. Ook de ledigingen worden door Traflux gedaan.

Recent werd er een rebranding doorgevoerd over de totaliteit van deze containers.