VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Referenties

Ottowash Een snelle ledigingsservice voor alle vestigingen

Dankzij de snelle ledigingsservice van Traflux blijft elke carwash proper.’

Carwash - Ottowash is de grootste carwash-keten in België. Het telt dus verschillende vestigingen, gespreid over heel het land. Dankzij de ZBin afvalcontainer kunnen de bezoekers meteen hun afval deponeren. Zo gaat Ottowash sluikstorten tegen. Door de snelle ledigingsservice (lediging binnen 2 dagen) garandeert Traflux dat alle vestigingen proper blijven.

Xperience Total Heppen Horeca

Omdat we van plan waren om onze eet-en drinkgelegenheid uit te breiden zochten we een flexibele afvalpartner. We wensten immers rolcontainers om ons restafval, PMD en glas in te stockeren waarbij dat deze ook nog makkelijk te hanteren moesten zijn om ons magazijn in en uit te rijden.

Traflux kwam ons tegemoet in deze flexibele vereisten als Limburg bedrijf!

Horeca- Total Heppen Xperience opteerde voor rolcontainers wegens de flexibiliteit die het systeem biedt

 

Gemeente Leopoldsburg Het volledige beheer van de stadsvuilbakken

Gemeente - Gemeente Leopoldsburg koos voor de all-in formule van onze stadsoplossingen. Traflux plaatste +/- 100 mini Zbin afvalcontainers en ledigt ze op regelmatige basis. Elk jaar worden de vuilbakken twee keer volledig gereinigd door eigen diensten.

Infano Een ophaalpartner die voor elke locatie een aangepast voorstel heeft

Zorg - Infano vangt kinderen op van 0 tot 12 jaar. Omdat ze over verschillende kinderdagverblijven beschikken, is het handig om één afvalpartner te hebben. Traflux voorziet alle locaties van een afvalcontainer en ledigt deze (op een vaste frequentie of op afroep). Afhankelijk van de beschikbare ruimte bieden we een rolcontainer of een Zbin afvalcontainer aan.