Image
_DSC0246_C_LR.jpg

Genomineerde voor Trends Gazellen 2023

Genomineerde voor Trends Gazellen 2023

Met trots kunnen we aankondigen dat we behoren tot de Limburgse Trends Gazellen 2023. We pronken op plaats 16 in de categorie van de middelgrote bedrijven. Het is de een heuse sprong voorwaarts sinds 2022 waar we nog op plaats 71 stonden.

Het economisch weekblad Trends bekroont de snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen. Op basis van de groei in toegevoegde waarde, personeel en cashflow stelt het jaarlijks een economische hitlijst van groeibedrijven op.

We willen graag onze medewerkers en klanten bedanken voor hun vertrouwen, inzet en samenwerking!

Met de uitreiking van de Trends Gazellen worden de snelst groeiende bedrijven, die een positieve invloed hebben op het ondernemersklimaat in hun regio, bekroond. Voka Limburg ondersteunt de wedstrijd.

Het is knap om zien hoe onze Limburgse ondernemingen in economisch uitdagende tijden toch duurzame groei weten te realiseren. Het geeft de vastberadenheid weer, en de wil om te blijven zoeken naar opportuniteiten om ons economisch bestel in Limburg te versterken. Willen we dat onze Limburgse bedrijven ook in de toekomst verder kunnen groeien dan zullen we meer dan ooit moeten inzetten op een ondernemersvriendelijk klimaat waarin onze bedrijven alle kansen en steun krijgen om zich verder te ontwikkelen.”
Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka Limburg