Image
Nominatie voor award van Made in

Nominatie voor award van Made in

Nominatie voor award van Made in

Made in Limburg is op zoek naar bedrijven die producten op eigen bodem maken die uitgesproken origineel, succesvol en innoverend zijn. Met veel trots mogen we bekendmaken dat de ZBin, onze semi-ondergrondse container, geselecteerd is voor Limburg. Surf naar made-in.be/stem en stem op de ZBin van Traflux.

De award voor “Het Product Made in Limburg” loopt langzaam naar de ontknoping. Van de meer dan 400 producten die werden voorgesteld, heeft een deskundige en onafhankelijke jury er uiteindelijk 20 bedrijven en hun projecten uitgepikt. Waaronder Traflux dus. “We zijn erg trots dat onze ZBin genomineerd is”, vertelt CEO David Theunis. “Nog tot en met 29 oktober kan je op ons stemmen en hopelijk raken we bij de 5 overblijvers die op 21 november, tijdens een grote gala-show in het KMSK in Antwerpen, dingen naar de hoofdprijs”.

ESTHETISCH & FUNCTIONEEL

Bij de ZBin gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand. Het volume varieert van 100 tot 5000L, naargelang de individuele noden van de klant. De unieke vormgeving met geïntegreerd, geur afsluitend inwerpdeksel en verschillende mogelijkheden qua afwerking zorgen ervoor dat de ZBin een geheel vormt met de omgeving. De volledig recycleerbare ZBin is een duurzame, esthetische oplossing voor afval. Een Limburgs product dat wereldwijd ingezet word.

STEM ONS NAAR DE OVERWINNING

Help jij ons mee aan de overwinning? Surf naar made-in.be/stem en nomineer Traflux voor de provincie Limburg!