VRAGEN? BEL
011 51 62 70

Afvalcontainers voor gemeenten en steden

Een kleine gemeente of een grote stad: elk kent zijn eigen problematiek op het gebied van afval. Honderd-en-één locaties vragen om een nette omgeving: een kerkhof, een park, een speelplein, een winkelstraat, … Het is ook één van de bekommernissen waar uw bewoners van wakker liggen. Bovendien kan afvalmanagement een enorme kost betekenen. Als lokaal bestuur wilt u deze kost natuurlijk onder controle houden. Traflux is de ideale partner: wij produceren niet alleen afvalcontainers, maar wij installeren, ledigen en reinigen deze afvalcontainers ook. Dat is zo uniek aan ons concept. En natuurlijk doen we dit alles aan zeer concurrentiële prijzen.

Traflux raadt 3 gespecialiseerde afvalbakken aan voor openbare ruimten. Al deze modellen zijn uit te rusten met sensoren en een volmeldingssysteem.

Pillar

Onze stadsvuilbak - elegant en robuust tegelijk – is een erg veilige en ergonomische afvalbak door zijn aangepaste inwerpopening en brandvertragende binnenbak . 

Niets anders dan voordelen:

 • Vlug leverbaar
 • Verkrijgbaar in 2 volumes en 2 modellen
 • Vandalisme bestendig
 • Stevige materiaalkeuze (verankering inclusief schokdempers) en inox schokbestendige buitenmantel
 • Ingebouwde asbak
Lees meer

Intelligente Compact Bin

Deze slimme zelfpersende Compact Bin heeft troeven te over:

 • Uitgerust met een vulgraadindicatie (minder ophaalritten, daling van inzamelkosten, geen overvolle afvalbakken meer)
 • Gebruiksvriendelijk (voetpedaal, ergonomisch te ledigen, geen contact tussen gebruiker en persinstallatie)
 • Werkt op zonne-energie
 • Gebruik van CleanCity Manager
Lees meer
Compact Bin

Mini-ZBin

Deze multi-inzetbare container kan door zijn specifieke afwerking geplaatst worden in de omgeving waar hij past: stranden, parken, sportterreinen, bossen of bedrijfsomgeving, ….

 • Verkrijgbaar in 2 volumes en moduleerbaar op maat van de klant (deksel, afwerking)
 • Vandalisme bestendig
 • Duurzame materiaalkeuze en volledig recycleerbaar
Lees meer
mini zBin
Contacteer ons

Een grote stad? Een kleine gemeente? Eigenlijk is dat voor ons van geen belang. Wat telt, is dat u de juiste container kiest volgens de hoeveelheid afval die er geproduceerd wordt. Het unieke aan Traflux is dat u al deze expertise kan terugvinden onder één dak.

Wilt u een gratis offerte met een vergelijkende studie?

Overheidsinstanties die gekozen hebben voor Traflux afvalverwerkingl

Stad Roeselare (Compacterende afvalbak)

Lancering van een fantastisch optimalisatieproject voor openbare domeinen voor wat betreft de afvalinzameling

De Stad Roeselare wenst de afvalinzameling te optimaliseren voor alle openbare domeinen door uniforme afvalrecipiënten te plaatsen zodat de bewoners beter kunnen gesensibiliseerd worden. Deze compacterende slimme afvalbak is dan ook nog eens gebruiksvriendelijk en is een erg kostenbesparende oplossing.

Hygea, de intercommunale voor milieubeheer van 24 gemeentes in de streek Mons-Borinage-Centrum (Mons)

In 2021 heeft Hygea 200 semi-ondergrondse containers 5000L besteld met badge-systeem.Tegen 2030 zal het hele Hygea gebied uitgerust zijn met deze inleverpunten bestemd voor restafval

Het badgesysteem (pre-paid) is bijzonder geschikt voor ons gebruik. De burger kan immers zijn badge opladen met zoveel credits als hij wil via een webplatform. Wij van onze kant, kunnen heel eenvoudig en op afstand een bepaalde badge crediteren.
Bovendien kunnen wij dankzij beheer op afstand een overzicht krijgen van de vullingsgraad van onze verschillende toestellen.

Gemeente Leopoldsburg (Leopoldsburg)

Traflux 'ontzorgt' volledig deze gemeente want Leopoldsburg koos voor de all-in-1 formule van onze stadsoplossingen en liet meer dan 100 mini ZBins leveren

Wij kozen voor deze mini ZBins omdat zij mulit-inzetbaar zijn. Waar je deze ook installeert, hij komt altijd even goed tot zijn recht: afwisselend in een park, een drukke winkelstraat, een kerkhof, een centraal plein. Telkens lijkt het een andere afvalcontainer! Voor ons een echte voltreffer!